beautyschooltafel

Beautyschool

Heb je altijd al willen weten welke huidverzorging het beste bij je past, welke make-up jou nog meer laat stralen of welk parfum jou op het lijf geschreven is? Dan is nu je kans… Schrijf je in voor een Beautyschool!

In groepjes van maximaal vier personen leer je onder begeleiding van een MOOI beauty specialist alles wat voor jou belangrijk is, immers: Mooi, dat ben je zelf. Er zijn verschillende Beautyschool thema’s, zodat iedere vrouw een Beautyschool kan volgen die bij haar past.

 

opgeven Beautyschool

Geef u hier op voor een Beautyschool bij DA MOOI Fredriek Nijverdal. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk voor een afspraak.

 

Leuk om te geven, leuk om te krijgen

Er zijn twee soorten Beautyschool bonnen: de Beautyschool cadeaubon en de Beautyschool uitnodiging. De Beautyschool cadeaubon kost 7,50 euro. Met de Beautyschool cadeaubon krijg je direct na het volgen van de Beautyschool 7,50 euro korting op je aankopen bij een minimale besteding van 40 euro.
Als je een Beautyschool uitnodiging ontvangt kun je gratis deelnemen aan de Beautyschool, maar deze bon geeft geen recht op 7,50 euro korting op je aankopen direct na het volgen van de Beautyschool.