Fotoservice

In Hellendoorn en Nijverdal bieden wij u 1-uur fotoservice en kunt u terecht voor gecertificeerde pasfoto’s.

Mooie momenten zijn goud waard. Leg ze vast met je camera en druk ze af met de DA Fotoservice. Print ze op fotopapier of maak er een puzzel van. Helemaal speciaal zijn de DA fotoalbums en kalenders. Haal ze na 14 dagen op in je DA-winkel naar keuze of laat ze door de postbode thuis bezorgen. Daarnaast is het in veel van onze winkels mogelijk om foto’s te printen terwijl u wacht.

Digitale fotoservice, online verzenden en kwaliteit afdruk.
Laat je digitale foto’s kwalitatief en voordelig afdrukken op fotopapier. Verzend ze online met één muisklik en haal ze na 2 dagen op in je DA-winkel naar keuze. Foto’s van 10×15 cm afdruk zijn er vanaf 7 cent. Ook wenskaarten, tuinposters en leuke fun-artikelen als t-shirts, tassen en dergelijke zijn te bestellen via onze site.

Ga naar de online Fotoservice van DA

Digitale fotoalbum software
Maak van je digitale foto’s een prachtig fotoalbum of een mooie kalender. Je kunt kiezen uit verschillende formaten met naar keuze een harde of zachte kaft met je eigen foto en tekst. Natuurlijk kun je bij elke foto je eigen verhaal toevoegen en kiezen tussen diverse achtergronden.

Ga je voor het gemak; laat je het album zelf samenstellen door onze software. Binnen 5 minuten heb je dan een prachtig ontworpen fotoboek met je eigen foto’s.

Download hier de gratis fotoalbumsoftware